atlanticmusica.com
BIO

Atlàntic és una banda de pop per damunt de qualsevol altra consideració. El grup es va formar en València en 2013 i prompte arribaria un EP amb quatre cançons que avançaven el so de la banda. En 2016 van llançar el seu primer àlbum, «1976», que bevia de l'herència del pop de totes les èpoques, amb especial devoció pel pop dels noranta. En 2020 Atlàntic torna amb «Volem els ponts», un segon àlbum més directe i potent, on ix a relluir el seu vessant més powerpop. Acaben de guanyar el premi Millor Disc de Pop als Premis Ovidi 2020.


Atlàntic es una banda de pop por encima de cualquier otra consideración. El grupo se formó en València en 2013 y pronto llegaría un EP con cuatro canciones que avanzaban el sonido de la banda. En 2016 lanzaron su primer álbum, «1976», un disco de once canciones que bebía de la herencia del pop de todas las épocas, con especial querencia por el pop de los noventa. 
 En 2020 Atlàntic vuelve con «Volem els ponts», un segundo álbum más directo y potente que la anterior entrega, donde sacar a relucir su vertiente más powerpop. Con su último lanzamiento acaban de ganar el premio de Mejor Disco de Pop en los Premis Ovidi.
PROMO 'VOLEM ELS PONTS'Atlàntic pren un nou rumb amb Volem els ponts (autoedició 2020). La banda de València volia fer saltar per l'aire el seu propi mètode de treball, per això el primer que va fer va ser apostar per la creació directa, sense idees preconcebudes. L'àlbum es va gestar en format trio en el local d'assaig sense preparació prèvia: deu cançons que, en la majoria dels casos, van nàixer fruit de la improvisació. Potser per això Volem els ponts sona més fresc i sense tants artificis, encara que les melodies pop tornen a ser el fil conductor del seu segon treball.

El grup recupera amb aquest segon àlbum el seu esperit original. Si en el seu primer àlbum (1976, autoedició 2016) ja va estrenar dues de les cançons en valencià, en Volem els ponts passa a ser l'idioma de tot el disc. El resultat són deu cançons que combinen l'energia del power pop i les tornades que enganxen, i que experimenta també amb temes de tall més introspectiu, allunyats d'estructures convencionals. Les desigualtats socials, les contradiccions de les societat i l'amor formen part de l'argumentari del disc.

La banda aprofita tot el seu bagatge anterior i la seua trajectòria en aquest nou àlbum de Atlàntic. Volem els ponts ha sigut produït pel propi grup i Guillermo Sanz, artífex del so potent, fresc i directe que transmet la seua escolta.

El disc està disponible en totes les plataformes digitals i compta amb una edició limitada en vinil i CD.Atlàntic toma un nuevo rumbo con Volem els ponts (autoedición 2020). La banda de València quería hacer saltar por los aires su propio método de trabajo, por eso lo primero que hizo fue apostar por la creación directa, sin ideas preconcebidas. El álbum se gestó en formato trío en el local de ensayo sin preparación previa: diez canciones que, en la mayoría de los casos, nacieron fruto de la improvisación. Quizá por ello Volem els ponts suena más fresco y sin tantos artificios, aunque las melodías pop vuelven a ser el hilo conductor de su segundo trabajo.

El grupo recupera con este segundo álbum su espíritu original. Si en su primer álbum (1976, autoedición 2016) ya estrenó dos de las canciones  en valenciano, en Volem els ponts pasa a ser el idioma de todo el disco. El resultado son diez canciones que combinan la energía del power pop y los estribillos pegadizos, y que experimenta también con temas de corte más introespectivo, alejados de estructuras convencionales. Las desigualdades sociales, las contradicciones de las sociedad y el amor forman parte del argumentario del disco.

La banda aprovecha todo su bagaje anterior y su trayectoria en este nuevo álbum de Atlàntic. Volem els ponts ha sido producido por el propio grupo y Guillermo Sanz, artífice del sonido potente, fresco y directo que transmite su escucha.

El disco está disponible en todas las plataformas digitales y cuenta con una edición limitada en vinilo y CD.

CONTACTE

www.atlanticmusica.com
info@atlanticmusica.com

VALÈNCIA